Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Exis 2006 Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Toaleta ecologica portabila Fiamma Bi-Pot 34
6283
Brand
Fiamma Bi-Pot 34
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Toaleta ecologica portabila noua, garantat la cel mai mic pret din Romania!!! 54,98 euro

Ganditi-va cum e sa te trezesti noaptea sa mergi la toaleta pana... in capatul gradinii

Toaleta Fiamma Bi Pot 34, este o simpla toaleta portabila ecologica, usoara, eficienta, practica, comfortabila, durabila si usor de transportat. Se poate folosi la: pensiuni turistice, cabane, rulote, barci, case la tara, dealtfel poate fi folosita de catre persoanele in varsta, persoane cu dizabilitati si copii.

Aceasta toaleta este formata din doua rezervoare, un rezervor pentru apa curata si un rezervor de colectare a deseurilor, prinse intre ele cu doua cleme. Nu necesita racordarea la canalizare.

Tragerea apei dupa folosirea toaletei, se face cu ajutorul unui piston solid ce se afla in partea de sus dreapta al rezervorului de apa curata.

Rezervorul pentru apa curata (cel de sus) are o capacitate de 15 litri.
Rezervorul de colecatre (cel de jos) are o capacitate de 13 litri.

In spatele toaletei (la fiecare rezervor) se gaseste capacul cu filet ce foloseste la umplerea cu apa sau deversarea ei. Deasemeni este locul in care se poate controla nivelul de apa ramasa dupa folosire. Capacele sunt transparente si detasabile.

Pentru a folosi toaleta eficient folositi lichidele de descompunere si de odorizare dedicate precum Bade Toilet si Flush. Nu folositi ceea ce exista pe piata gen Domestos, clor, etc. pentru ca ataca plasticul si garniturile toaletei!

Greutate: 4,7 Kg;
Inaltime: 34 cm;
Latime: 36 cm;
Lungime: 43,5 cm;
Culoare: alb.

Vizitati pentru mai multe detalii si mai multe modele: www.exis.ro, rubrica "Sanitare", iar daca veti comanda pe site veti beneficia si de o mica reducere de 5%! Dealtfel la comenzi de minim 140 euro ce include si reducerea de 5%, transportul va fi gratuit.
Din Gura in Gura
Alte Produse